Espina Oy

Espina on vuonna 1986 perustettu ohjelmistoyritys. Olemme erikoistuneet käyttöomaisuuden hallintaan ja poistolaskentaan sekä kiinteistöinvestointien arvonlisäverovastuiden seurantaan. Olemme alalla täyden palvelun talo - tarjoamme korkealaatuisten ohjelmistojen lisäksi koulutusta  ja konsultointipalveluja yrityksille ja yhteisöille.
Espina Oyn Diamond AAA-luottoluokituksen logo

Espina on ollut korkeimmassa AAA-luottokelpoisuusluokassa yhtäjaksoisesti yli kymmenen vuoden ajan. Bisnoden luottoluokituksessa tämä oikeuttaa Diamond AAA-sertifikaattiin.


Kasperi - ohjelmistot

Kasperi on kaikille toimialoille soveltuva ratkaisu käyttöomaisuuden hallintaan, poistolaskentaan sekä kiinteistöjen arvonlisäverovähennysten seurantaan.
Kehitämme ja ylläpidämme sovelluksia niin yritysten kuin julkisyhteisöjenkin tarpeisiin.

Kasperi -ohjelmistoja käyttää jo lähes 2000 yritystä ja yhteisöä ympäri Suomea. Kasperin DOS -pohjainen ohjelmisto käyttöomaisuuden hallintaan ja poistolaskentaan esiteltiin jo vuonna 1988 alallaan ensimmäisenä Suomessa. Kasperin Windows -pohjainen sovellus esiteltiin vuonna 1995.


Tukipalvelut ovat tärkeä osa Espina Oy:n toimintaa

Tehtävämme on palvella asiakasta koko toimittamamme ohjelman elinkaaren eli käytännössä mittaamattoman ajan. Yhteydenpidolla asiakkaisiin sekä seuraamalla käytäntöjen ja lainsäädännön kehittymistä pysymme tilanteen tasalla. Hyvän tuote- ja tuotekehitystuen avulla ohjelmisto hioutuu jatkuvasti.

Tavoitteemme on, että ohjelmistomme on aina "parhaassa terässään", katsotaanpa asiaa sitten tuotteen ominaisuuksien tai asiakkaan vuosien kuluessa muuttuneiden tarpeiden asettamien vaatimusten valossa.


Espina ottaa myös tänä vuonna osaa Heureka Tiedekummi -kampanjaan, joka mahdollistaa pääkaupunkiseudun koululuokalle innostavan vierailun tiedekeskus Heurekaan.